Bakrutan 2016-04, e-postadress saknas

Det senaste numret av vår medlemstidning Bakrutan har börjat ramla ner i brevlådan hos våra medlemmar. I detta nummer, precis som tidigare nummer av Bakrutan under 2016, uppmanar vi våra medlemmar att kontrollera och rätta sina e-postadresser. Enligt instruktionerna ska aktuell e-postadress hos oss visas tillsammans med adressuppgifterna för tidningen.

I detta nummer av Bakrutan har dock tryckfelsnisse varit framme, så e-postadressen saknas för ett stort antal medlemmar. Det innebär inte att vi inte har er e-postadress, utan att den enbart inte visas med adressuppgifterna för Bakrutan 2016-04.

Om ni vill kontrollera/rätta er e-postadress hos oss, kontrollera adressuppgifterna för tidigare nummer av Bakrutan under 2016. Använd sedan denna sida för att rätta er e-postadress hos oss: Rätta din e-postadress – correct your email address. Med rätt e-postadress får ni, med er personliga användare, fullständig åtkomst till allt medlemsmaterial på vår hemsida.

Vid eventuella frågor om detta, kontakta gärna vår webbmaster på webbmaster@saabklubben.se.

2 tankar på “Bakrutan 2016-04, e-postadress saknas

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng