Felaktiga påminnelser med Bakrutan 2016-02

ssk_bakrutan_2016-02_klipptHar du fått vår medlemstidning Bakrutan 2016-02 med en påminnelse? Då vill vi be dig vänta några dagar. Ett större antal medlemmar kommer att få Bakrutan 2016-02 med en påminnelse samt ytterligare en Bakrutan 2016-02 med medlemskort och jubileumsbok.

Vi antog att berörda medlemmar skulle få båda nummer av Bakrutan samtidigt, men det verkar som versionen med en påminnelse levereras först. Avvakta därför några dagar och se om du får ytterligare en tidning. Om så sker behöver du inte betala påminnelsen.

Att det blev på detta sätt med Bakrutan 2016-02 beror på att vi har bytt medlemsregister och inte exakt kunde matcha aktiva medlemmar med de medlemmar som ännu inte hade betalat sin medlemsavgift. För att ingen aktiv medlem felaktigt skulle missa tidningen med medlemskort och bok så blev listan över medlemmar med påminnelser lite extra lång.

Denna information (om felaktiga påminnelser) finns även med i Bakrutan 2016-02. Men som sagt, vi antog att båda tidningar skulle levereras samtidigt, därför kan detta enkelt missas. Vi får beklaga eventuella bekymmer detta orsakar er och vi kan garantera att något liknande aldrig kommer ske igen. Det var enbart en säkerhetsåtgärd från vår sida sett.

Hoppas ni har förståelse för detta.

Om ni enbart får Bakrutan med en påminnelse och inget ytterligare nummer av Bakrutan under denna vecka, kontrollera då att ni har betalat er medlemsavgift. Om ni har betalat, meddela då vår medlemsansvarige om detta på medlem@saabklubben.se.

6 tankar på “Felaktiga påminnelser med Bakrutan 2016-02

  1. Vart kan jag vända mig ang. adressändring. Har skickat ett par mejl (första var nog över en månad sedan) ang. detta utan att få svar eller något nummer i brevlådan. Vill verkligen inte missa ett nummer!

    /Mikael.L

    • Om du har mailat så kommer du få svar. Det är längre svarstider än vanligt just nu, bl a pga hög belastning med denna jubileumsbok och många felaktiga påminnelser. Sedan arbetar alla funktionärer i klubben på ideell basis. Men som sagt, ett svar kommer så småningom.

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng