Lördagen den 18.e Maj 2019 försäljning vid reservdelslagret

Lördagen den 18.e Maj 2019 ska ni boka in återigen för en trevlig dag vid Svenska Saabklubbens reservdelslager i Skattkärr, då vi kommer att ha försäljning från klubbens Nydelslager.

Vi också att ha en stor utförsäljning från begagnatlagret där ni kan fylla en ” brödlåda” för 250:- på ett utvalt sortiment. Så passa på att göra fynd. Finns delar från Saab 92 till 9-5 att välja mellan.

Beställ gärna delar som ni är i behov av i förväg genom vår webshop eller per mail/tfn så kan ni hämta ut dem på plats, gäller i synnerhet er som har många artiklar ni vill köpa. Betalningssätt som ni kan använda er av är: kontanter, swish och kortbetalning samt i viss mån mot faktura.

Om ni vill sälja delar själva så är ni välkomna att göra det, 200:- är kostnaden och den betalas på plats.

Vi har inte obegränsat med utrymme på gården så vi vill ha in er anmälan senast den 2019-04-28 om ni vill vara säker på att få en säljplats.
Bokning görs per mail: reservdelar@saabklubben.se eller per telefon: 073-036 94 80

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng