Ny medlemsrabatt: Nordic Tuning i Norrköping

Allt fler företag stödjer Svenska Saabklubben genom att erbjuda våra medlemmar rabatter på produkter och tjänster. Det visar tydligt att stödet för Saab fortfarande är starkt samt att ett medlemskap i Saabklubben lönar sig på många sätt!

Nu kan vi presentera ett nytt samarbetsföretag: Nordic Tuning i Norrköping

Nordic Tuning i NorrköpingNordic är ett företag som drivs av familjen Uhr, som är välkänt i svenska Saabkretsar. Rolf Uhr, som grundade Nordic, har tävlat med allt från Saab V4 och 99 till 9-3 och 9000 sedan 1971. Nordic erbjuder ett stort utbud av trim och tuningtjänster samt service och reservdelar till Saab.

Saabklubbens medlemmar erhåller 10 % rabatt på verkstadsjobb och originaldelar, en fri felsökningstimme vid trim (steg 1, 2 & 3) samt 30 % rabatt på Valvoline motorolja lösvikt, vid uppvisande av medlemskort. Detta gäller hos Nordic Tuning i Norrköping.

Läs gärna mer om de företag som erbjuder våra medlemmar rabatter här: Saabklubben medlemsrabatter

Vi hoppas att våra medlemmar får nytta och nöje även av denna medlemsrabatt!

1 tanke på “Ny medlemsrabatt: Nordic Tuning i Norrköping

  1. Utmärkt! Detta stärker klubben ytterligare och profileringen att alla saab är en del av klubben

    Grattis alla medlemmar och bra jobbat av styrelsen

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng