Ny roll i Saabklubben: Tech 2-samordnare

Svenska Saabklubben är som bekant en förening som inkluderar alla modeller av Saab, från Saab 92 till de moderna bilarna. För att bättre bemöta och hjälpa ägare av nyare Saabar så har vi nu infört en Tech 2-samordnare i Saabklubben.

ssk_tech2Tech 2 är ett diagnosverktyg/instrument som kan kopplas in i Saabmodeller, från senare OG900/9000 och framåt. Det används för att läsa ut (och släcka) felkoder och på andra sätt programmera om sin bil (t ex gifta in/ur en stereo). Det är ett väldigt behjälpligt verktyg.

En Tech 2-maskin är inget som gemene man har hemma då den kostar en bra slant (5-6 000 kr och uppåt). Men vi har ett antal medlemmar som ändå har investerat i detta. Samtidigt kan bilverkstäder ta väldigt bra betalt för att utföra ingrepp (även av enklare slag) med Tech 2.

Saabklubben har medlemmar över hela Sverige. Många är glada att få hjälpa och träffa andra Saabentusiaster. Därför vill vi nu upprätta ett form av register över medlemmar med Tech 2, som man kan kontakta vid behov och få hjälp med sin nyare Saab.

För detta har vi nu infört en Tech 2-samordnare. Denna medlem heter Daniel Mattsson, bor i Göteborg och kan kontaktas på tech2@saabklubben.se eller 070-846 13 28. Om du har en Tech 2 och vill bistå andra medlemmar, kontakta då gärna Daniel. Detsamma om du har behov av hjälp med en Tech 2.

Daniel kommer inledningsvis att upprätta ett enklare register, som han ombesörjer. Tanken är att vi i förlängningen ska göra det möjligt för våra medlemmar att hitta Tech 2-medlemmar via vår hemsida.

2 tankar på “Ny roll i Saabklubben: Tech 2-samordnare

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng