Program för Saabfestivalen 2013

Programmet för Saabfestivalen 2013, som går av stapeln 31/5 – 2/6, har nu publicerats på Saabfestivalens hemsida. Här är en kort sammanfattning av programmet:

Fredag – under fredag anländer de flesta entusiaster. Saabs bilmuseum är öppet under hela festivalen och ett besök där är att rekommendera. Flera intressanta seminarier på bl a Saab Sport & Rally-tema kommer att hållas på fredag.

Försäljning av Saabdelar kommer att ske i ANA Begagnade Delars (tidigare SDCC) regi, i anslutning till den ordinarie verksamheten på Stallbacka. En försäljning av delar ur Saab bilmuseums gömmer kommer även att ske.

OBS: extra årsmöte för Saabklubben sker fredag kl. 18:00 på Saabs bilmuseum.

Lördag – Saabfestivalens familjerally kommer hållas på lördag. Det är en tur på ca 100 km som tar ungefär 3 timmar att köra. Inleds och avslutas med manöverprov på NEVS/Saabs parkering. Ingen föranmälan nödvändig.

Tidö STCC Racing Team visar upp sin Saab 9-3 utanför Saabs bilmuseum. ANA Trollhättan säljer begagnade Saabar till festivalpriser utanför ANA Begagnade Delar på Granitvägen under fredag och lördag. Dagen avslutas med Saab Sport & Rally Service Dinner på Folkets Park (middagsbiljetter slutsålda, barbiljetter finns än).

Söndag – Den stora utställningen av Saabar sker på söndag. Visa upp din pärla och beundra alla andra vackra bilar. Bakluckeförsäljning/prylmarknad på festivalområdet, utanför Saab bilmuseum. Saabklubben kommer även att ha sin reservdelsförsäljning på plats.

En hemlig programpunkt på museiområdet följs av ett större antal intressanta seminarium, såsom ”Saab Tävlingsavdelning – de tidiga åren”, ”Hembyggda Saabar”, ”Talladega 1986” och ”NEVS – Vår framtid”. Festivalen avslutas på kvällen.

För detaljerad information och program, besök Saabfestivalens hemsida och läs mer under ”Program”. Vi hoppas att få se så många som möjligt av er (och era bilar) under Saabfestivalen 2013!

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng