Reservdelslagret, nya telefon- och besökstider

Saabklubbens reservdelsverksamhet går för högtryck inför sommaren. Det senaste halvåret har vi sålt mer reservdelar än någonsin tidigare. Det här är givetvis positivt för klubben, men det har orsakat en hög belastning som börjat gå ut över verksamheten, dess utveckling och personal.

För att vi ska kunna utveckla vår reservdelsverksamhet, med fler nya delar, en bättre teknisk plattform samt kunna hantera alla beställningar ordentligt, så kommer vi fr o m 1:a april 2015 införa nya telefon- och besökstider.

Här är de nya telefon- och besökstiderna för vårt reservdelslager:

Tisdagar och torsdagar: 13:00 – 17:00
Onsdagar: 16:00 – 20:00

Saab reservdelar hos Saabklubben

Vår reservdelspersonal arbetar heltid och hanterar beställningar samt besvarar e-post även utanför dessa tider. Vi har likaså tagit in extra personal just nu, i enlighet med beslut på vårt senaste årsmöte. Om ni har frågor om detta, kontakta oss gärna på reservdelar@saabklubben.se.

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng