Saabklubbens årsmöte 2020 och Coronaviruset

Beredskap för senareläggande av årsmötet 2020.

Saabklubbens styrelse följer utvecklingen och med nu gällande direktiv och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten är det högst troligt att årsmötet senareläggs.

Varför?
Flera företag, organisationer och myndigheter tillämpar idag hårdare restriktioner än de av myndigheter föreskrivna.

Saabklubbens årsmöte samlar över 100 människor från nästan hela Sverige. Dessutom är flera av våra medlemmar är äldre och därmed mer utsatta.
Risken för att smittspridning kan ske skall inte underskattas och styrelsen vill inte medverka till att smitta kan spridas genom ett årsmöte.

*Slutligt besked om ett inställt eller senarelagt årsmöte kommer att distribueras till alla medlemmar per post och därutöver kommuniceras via digitala kommunikationsvägar som Facebook och SSK hemsida senast fredagen den 20 mars 2020. Det är sannolikt att det vid den tidpunkten inte finns ett givet datum för nytt årsmöte.

*Nytt datum för årsmöte kommuniceras med brev och digitala medier när omständigheterna medger.

Årsmötesförhandlingarna för 2020 kommer att finns tillgängliga enligt den kallelse ni har fått.
Styrelsen Svenska Saabklubben

1 tanke på “Saabklubbens årsmöte 2020 och Coronaviruset”

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng