Svenska Saabklubben, en förening för alla Saabälskare

Den 31:a maj 2013 togs ett historiskt beslut på Saabs bilmuseum i Trollhättan. Då godkände en enig stämma, under ett extra årsmöte, uppdaterade stadgar för Saabklubben. Bland de saker som uppdaterades i våra stadgar så står en sak ut lite extra.

Svenska Saabklubben inkluderar och omfattar nu alla Saabmodeller.

Vår förening har tidigare fokuserat på Saabs klassiska bilmodeller, från Saab 92 till Saab 9000. Med de uppdaterade stadgarna inkluderas nu även mer moderna bilmodeller, från Saab NG900 till Saab NG9-5 (och framtida Saabmodeller).

Saab 9-5 SportCombi

Detta är något som vi hoppas kommer stärka Saabklubben med fler medlemmar, en ökad kunskap och ett bredare engagemang. Alla Saabmodeller är värda att bevara, underhålla och köra. Även om många av våra befintliga medlemmar redan äger mer moderna bilmodeller från Saab så uppskattas givetvis alla bidrag avseende dessa bilar (exempelvis modellombudsmän, information till hemsidan, forumet osv).

Kontakta oss gärna om ni vill bidra till Saabklubben: Kontakta Saabklubben

Saabklubbens reservdelsförsäljning, som är exklusiv för våra medlemmar, inkluderar redan många reservdelar till bl a Saab 9-3 och Saab 9-5. Detta utbud kommer att utökas successivt (i en takt som passar våra medlemmar). Vårt forum har utökas med ytterligare kategorier och vår hemsida kommer även att inkludera mer information om dessa mer moderna bilmodeller här framöver.

Svenska Saabklubben är en förening för alla Saabälskare. Varmt välkomna till oss!

Läs gärna mer om fördelarna med att bli medlem här: Bli medlem i Saabklubben

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng