Svenska Saabklubben tar över SaabsUnited

ssk_hearts_suSaabklubben har idag kommit överens med ägaren till SaabsUnited, Till Drescher, om att Saabklubben ska ta över hanteringen av SaabsUnited. SaabsUnited är en av de största internationella webbplatserna med nyheter och inlägg om Saab. SaabsUnited har en viktig plats i Saabs historia, bl a som initiativtagare till ”Save Saab”-konvojerna samt inköpet av den sista Saab 9-3 till Saab Car Museum.

Saabklubben använder samma tekniska plattform (WordPress) som SaabsUnited. Det är vår avsikt att flytta över den webbplatsen till vår servermiljö och säkerställa dess drift. SaabsUnited har ett redaktionellt upplägg där besökare/användare på webbplatsen bidrar med nyheter, t ex från Saabträffar och liknande, som vi avser att vidareutveckla. Utöver detta finns även ett antal skribenter.

SaabsUnited ska kvarstå som SaabsUnited. Skribenterna på den webbplatsen är välkomna att fortsätta som tidigare. Saabklubben vill enbart säkerställa dess innehåll och uppmuntra till vidare användning, till förmån för internationella entusiaster, klubbar och företag med kopplingar till Saab. Saabklubbens forummoderatorer kommer även bistå med moderation av innehåll från besökare/användare till SaabsUnited.

Ni kan även läsa mer om detta hos SaabsUnited: http://www.saabsunited.com/2016/05/svenska-saabklubben-is-taking-over-saabsunited.html

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng