Utökade öppettider reservdelsverksamheten

Med start denna vecka har vi utökat öppettiderna för Saabklubbens reservdelsverksamhet. Nu gäller följande telefontider:

Tisdag, onsdag, torsdag: 08:30 – 16:30
Kvällsöppet tisdag, onsdag: 18:00 – 21:00

Dessa öppettider införs för att kunna möta en kraftigt ökad efterfrågan och försäljning av reservdelar. Vi genomför även andra åtgärder, som ytterligare personal och bättre tekniska system, för att ännu snabbare kunna hantera era frågor och beställningar av reservdelar.

Avslutningsvis vill vi påminna er om att kontakta Saabklubbens modellombudsmän vid frågor av teknisk art, istället för att kontakta reservdelsverksamheten om detta. Våra modellombudsmän har goda kunskaper om alla modeller av Saab, från Saab 92 till Saab NG9-5. De besvarar gärna tekniska frågor från våra medlemmar.

Kontaktuppgifter till våra modellombudsmän finns i vår medlemstidning Bakrutan samt på vår hemsida: https://saabklubben.se/medlem/modellombudsman/

2 tankar på “Utökade öppettider reservdelsverksamheten

 1. Hej!
  Hur ska man kontakta er, jag menar då telefon ? Vill bara fråga er vad man skall göra med ett 10 tal gamla V4 lådor. Är där något värde eller är det skrot?
  Lådorna är ifrån min bror som avled, Rabe Bilservice i Malmö. Svara gärna tack.
  Mvh Willy Rabe

 2. Hej mitt namn är Ida och jag har en Saab 99 -84 som har problem med växellådan. Tydligen så behöver jag ”gummi mellanlägget” som är mellan växellådan och torpedväggen för den är trasig. Vet ej vad den heter men jag hoppas ni förstår vad jag menar. 🙂
  Har ni någon aning om var jag kan få tag i en sådan grej?!

  Mvh Ida

Lämna en kommentar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng