Bli medlem!

Därför ska du bli medlem:

  • Träffa likasinnade för utbyte av tips och erfarenheter.
  • Få åtkomst till vårt lager med svårfunna reservdelar.
  • Teckna förmånligare försäkringar genom MHRF.
  • Få vår uppskattade klubbtidning Bakrutan 4 gånger/år.
  • Lär dig mer om Saab och dess intressanta historia.
  • Träffa nya vänner att ha roligt tillsammans med.
  • Ta del av medlemsrabatter som klubben erbjuder

mhrf_logotypSvenska Saabklubben är organiserad i Motorhistoriska Riksförbundet (MHRF) och på så sätt med och påverkar hela fordonshobbyns utveckling. MHRF är med och påverkar politiker, organisationer och myndigheter så att vår hobbys intressen bevakas.

Ett bra exempel är skattebefrielse för fordon som är 30 år eller äldre. Det tvååriga besiktningsintervallet är ett annat exempel.

Så här blir du medlem:

Betala in 350 kr till vårt Plusgiro-konto. Ange ditt namn och adress på inbetalningskortet och skriv ”ny medlem” i meddelanderutan. Efter ca 3-4 veckor får du ett välkomstbrev, ett medlemskort med medlemsnummer samt det senaste numret av klubbtidningen Bakrutan.

Familjemedlem:

Det är även möjligt att bli familjemedlem till ett reducerat pris. Familjemedlemskap förutsätter att det redan finns en medlem i samma hushåll. Att bli familjemedlem kostar 100 kr/år. Som familjemedlem erhåller man inte någon egen klubbtidning.

Betalningsuppgifter:

Plusgiro-konto: 476 52 46-6
Iban: SE2895000099603447652466
Bic/Swift: NDEASESS

Medlem vid köp av reservdelar

För att köpa reservdelar till din Saab via Saabklubbens webbshop så behöver du vara medlem. Du kan köpa ett medlemskap direkt i webbshopen. Lägg bara till denna produkt med din beställning: Saabklubbens webbshop, medlemsavgift. Du kan köpa enbart medlemskap här med.

Mer information om medlemskap:

Vill du har mer information om Saabklubben och hur du blir medlem? Skicka oss ett e-post på medlem@saabklubben.se med ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Vi skickar dig då informationsmaterial om klubben samt information om hur du blir medlem.

Kontrollera gärna att angivna adresser är korrekta. Informationsmaterialet kommer vanligtvis inom 3-4 veckor. Om det inte sker, kontakta vår medlemsansvarige på medlem@saabklubben.se.

Varmt välkommen som medlem i Svenska Saabklubben!