9-3 stannar under körning sen stendöd i 30 minuter

Forum Modellspecifika forum NG9-3 9-3 stannar under körning sen stendöd i 30 minuter

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2018-06-26 23:22 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #432411
  Johan Rask
  Deltagare

  Hej,

  Jag har en saab 9-3 2008 års modell som sedan ca 2 månader stannat 4 gånger under körning varav en gång i ca 80 km/h. Efter att den stannat så är den helt död, inte ens startmotorn går och det klickar inte ens lite som det gör när batteriet är dött. Efter 30-60 minuter så startar den helt normalt igen.

  En gång (igår) så var den lite bökig att starta, startmotorn gick men den tände inte förrän efter ca 10-15 sekunder. Detta är dock enda gången det hänt och jag vet inte om det är relaterat. Detta skulle kunna tyda på vevaxelgivaren vilket jag sett många har problem med men detta är annorlunda jämfört när den dött under körning.

  Tacksam för all input

  #445825
  Rickard
  Deltagare

  Hej! Har exakt samma problem! Hur gick det för dig med problemet? Skulle vara mycket tacksam om någon med liknande problem, informerade om hur det gick.

  #445826
  Johan Rask
  Deltagare

  Hej,
  Vi fick reparera någon typ av styrenhet (ECU) som sitter mitt på motorn, kommer tyvärr inte ihåg exakt vad den hette. Skickades till Tyskland och fixades. Bilen har gått som en klocka sen dess. Pröjsade dock ca 9000 för det.

  Lycka till!

  • Det här svaret redigerades för 3 år, 12 månader sedan av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng