9-5 Linearsport Sp -03

Forum Sälj/Köp Bilar, säljes 9-5 Linearsport Sp -03

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2019-10-12 14:25 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #464068
  Mats Jedmo
  Webbmaster

  Nu räcker inte tiden eller orken till allt jag behöver och vill. Därför finns det en 9-5 till salu med lite reparationsbehov. Det som hänt är att det läcker lite olja i motorns framkant vid drivremmen. Remmen har hoppat loss och det ser ut som grisen där. Det behövs alltså en ny rem / spännrulle och kanske ett löphjul. Tätningarna runt kedjesträckaren är bytta båda 2. Ventilkåpspackningen är bytt och limmad. O-ringen och packboxen vid oljepumpen är bytta. Det skulle kunna vara det gamla läckaget som ännu syns men jag tror att det sölar någon mer stans. Automatlådan växlar mjukt och fint, om man vill köra ”manuellt” så finns det paddlar på ratten, detta är roligt dock riskerar man lätt att polisen inte tycker det är lika kul 🙂
  Lite rost som vanligt på dessa bilar, ganska ny dragkrok ( max ett år tror jag) AC’n kyler inte längre. Den har gått någonstans runt 30 k mil. Tygklädsel med en skada på förarsätet. Pris—- Tja några tusen torde väl vara OK. Besiktigad tom 2020-04-30 185 hk.
  OBS att den nu är avställd och saknar drivrem till bla servo och vattenpump.

  SAABoholic

  96 GL Super -79 Alabastergul
  96 GL Super -79 Alabastergul
  99 GLs Automat 4-dörrars -80 Marmorvit
  9000 Cse 2,3t/170 A50 -97
  9-5 Linearsport Sp -03

  • Detta ämne redigerades för 4 månader sedan av .
  Bilagor:
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng