9000-Innertak

Forum Modellspecifika forum 9000 9000-Innertak

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-07-27 13:53.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4115

  sa6256
  Deltagare

  Innertaket dvs tyget håller på att lossna. Det är bubblor speciellt ovanför baksätet. Har hört att det inte är ett ovanligt problemför 9000.
  Fick tips om att det finns ett limspray och att sprayburken med detta lim kunde förses med en slags smal kanyl som kunde stickas igenom tyget. Därefter kan tyget tryckas fast. Är denna mirakelspray bekant för någon och vad kan man i spå fall få tag i den?
  Undrar Hans

  #30249

  stefan
  Deltagare

  det är väl samma sjuka som på 900 och att limma fast bef tyg är bara en nödlösning. Problemet är att skumplasten som är på baksidan torkar sönder med tiden och det är det som limmet sitter i från början.
  Limmet är vanligt kontaktlim på Spray och ju dyrare det är ju bättre är det troligen. 3M ska visst vara bäst fast det finns det säkert åsikter om, vissa tycker säkert Biltemas är skitbra.
  Vill man prova att limma på plats så är det väl bara montera munstycke med förlängningsslang och sticka hål på valda ställen och spruta in och trycka fast.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng