92:or till Linköping. Ja tack!

Forum Klubbinformation IntSaab2016 92:or till Linköping. Ja tack!

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2016-07-28 10:32 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #399375
  cljo
  Deltagare

  Hej Saabvänner!

  Jag är på jakt efter Saab 92:or till den Internationella Saabträffen i augusti i Linköping. Vi behöver bilar att ställa ut – på en historisk plats!

  Låt oss tillsammans hylla denna förnämliga svenska industriprodukt genom få ihop så många 92:or som möjligt. Kanske kan vi täcka in alla årsmodeller? Platsen den klassiska ”Terrassen” intill Saab AB:s gamla huvudentré Just precis: den plats där den första 92:an premiärvisades för världen!

  Vi ska bygga en liten utomhusutställning för vår gäster och vi ska försöka lokalisera den EXAKTA plats i huset där detta historiska ögonblick ägde rum. En plats som givetvis ska utnämnas till världsarv.

  Framför allt ska vi träffas, hänga lite och prata Saab 92 – den modell som lite för ofta – och oförtjänt – hamnar i skuggan av Saabar med fler cylindrar än två. Och blir vi tillräckligt många så gör jag gärna ett reportage i Klassiker.

  Lördag 13 augusti i Linköping.Samling vid Terrassen senast 8.30. Avslutning ca 16. Om du som läser detta har en 92:a och vill vara med: mejla claes.johansson at klassiker.nu så får du om en vecka eller så lite mer info via mejl.

  Har du ingen 92: sprid, dela – tipsa mig!

  Tacksam för er hjälp.

  Claes Johansson,
  Saabvän på Klassiker

  • Detta ämne redigerades för 3 år, 7 månader sedan av .
  • Detta ämne redigerades för 3 år, 7 månader sedan av .
  Bilagor:
  #399947
  niils
  Deltagare

  Var det så att man sökte 95:or med till denna del ?

  I garaget finns: Saab 95 -1973 och Saab 9-5 Tid4/Hirsch -2010 samt en "nästan Saab" Cadillac BLS -2008 Biopower

  #400268
  cljo
  Deltagare

  Hej!

  Jag är enbart ansvarig för 92:orna och den speciella utställningen/parkeringen vi ska skapa i direkt anslutning till Terrassen. Om det sedan kryllar av klassiska Saabar runt omkring är ju bara roligt. Plats finns.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng