95 V4 "går inte i regnvær"

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 95 V4 "går inte i regnvær"

 • Detta ämne har 4 svar, 3 deltagare, och uppdaterades senast 2004-07-27 21:37 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10781
  pebo
  Deltagare

  Jeg har en 95 V4, 75 modell. Har problemer med å få den til å gå ordentlig når det regner eller har regnet. Må gi den full choke annars stannar motoren. Det skjer even om bilen ikke har vært i bruk, men har vært parkert ute i regnvær.Nogen som kjenner til problemet?
  Takksam for svar.

  #76203
  davido
  Deltagare

  Bytte batterie i min och då går den fint =) Slirar lite på remmen ibland men antagligen bara för dåligt spänd på min. Men kolla batteriet, och att fördelardosan är tät och inte fuktig.
  Går det trögt att dra runt motorn eller går startmotorn lätt?

  #76204
  pebo
  Deltagare

  Mange takk for svar. Batteri, reim , starter ingen problemer. Bilen starter, men stopper etter nogen sekunder.Jeg kan få den til at gå en god stund med full choke, men så snart jeg prøver å redusere choken , stopper den. Prøver jeg å kjøre , oppfører den seg som en kenguru. Jeg prøver å ta opp og tørke fordelerlokket,bilen har fungert bra i sommer så lenge det ikke regnet…. takksam for flere tips….

  mvh Per

  #76205
  fuling
  Deltagare

  Testa att byta fördelarlock, om det är en lite spicka i detta så slår det över om det är fuktigt.

  #76206
  pebo
  Deltagare

  Hei,jeg har sjekket opp fordeleren, men det hjalp inte, har også fyllt på kondensfjerner uten success, takksam for flere tips….

  mvh Per

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng