allmänna problem

Forum Modellspecifika forum NG900/OG9-3 allmänna problem

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-10-30 18:51.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #24956

  abbe25
  Deltagare

  tjena. nu var det ett tag sen jag skrev här ang min saab 900se 96:a.

  jag har sedan köpet haft problemt med blinkande oljelampa när bilen blir varm och har nu kommit fram till att det är någon kanal till reduceringsventilen som är helt sönderskorad, och att detta inte är värt att fixa på denna bilen då man var tvungen att byta väldigt mycket =) men nog om det den funkar än sålänge.

  mitt nya problem är att bilen börjat dra tjuvström helt plöstligt och jag undrar om någon vet vad detta kan bero på?

  jag har lokalisert det till säkring 21, saken är att det är säkringen till det mesta inne i bilen, (belysning blinkers m.m.m.m) hur ska man gå vidare med detta för o hitta vad som är källan? har också märkt att strömmen i övrigt är väldigt galen, ibland när jag trycker på nightpanel så slocknar allt utom tex bensinmätaren, och ibland slocknar den men nålen visar ändå m.m. ibland fungerar inte intervallen på torkarna ‘utan den går för fullt ändå. kan det vara jord? alla tips och ideer är välkommna tack på förhand.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng