Ang. citerade smileys m.m…

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Ang. citerade smileys m.m…

  • Detta ämne har 6 svar, 5 deltagare, och uppdaterades senast 2017-09-05 10:50 av .
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #434610
    flaset
    Deltagare

    Hej!

    Är det bara jag som upplever det oerhört irriterande att citerade poster som innehåller någon sorts smiley eller emoji blir GIGANTISKT stora…?

    🙂

    MVH
    Andreas

    9³ Aero SS -03, 9³ Aero Coupé -02, 900T16 Cab -89 & 900T8 -85 på garaget.org || Tech 2

    #434611
    flaset
    Deltagare

    Hej!
    Är det bara jag som upplever det oerhört irriterande att citerade poster som innehåller någon sorts smiley eller emoji blir GIGANTISKT stora…?
    🙂
    MVH Andreas

    Typ såhär…

    9³ Aero SS -03, 9³ Aero Coupé -02, 900T16 Cab -89 & 900T8 -85 på garaget.org || Tech 2

    #434612
    exlssn
    Deltagare

    Samma för mig

    http://www.garaget.org/shinyhead
    Mina motorbilder--> https://get.google.com/albumarchive/107836393426305227778
    I garaget: og900S -91, og900 -91 TurboS Cabriolet & 9-3SC 1.8t -08

    #434613
    Regin
    Deltagare

    Samma här, fast jag bruka ”rensa” bort dem från evt citat 😉

    #434614
    flaset
    Deltagare

    Samma här, fast jag bruka ”rensa” bort dem från evt citat

    Jorå, jag också, men det hade varit gött om en ”handpåläggning” hade fixat till det 😀

    9³ Aero SS -03, 9³ Aero Coupé -02, 900T16 Cab -89 & 900T8 -85 på garaget.org || Tech 2

    #434615
    Janne Hagnell
    Moderator

    Kan vb det till webmaster, men kan inte lova något. Vi som jobbar med forumet för närvarande är inte gurus på det här systemet, tyvärr.
    (Ifall någon skulle citera mig får ni föreställa er en ledsen emoi här)

    96 V4 1975 ”Bollen”
    96 V4 1979 ”Sköldpaddan” (fast eg dotterns)

    1 användare tackade författaren för det här inlägget.
    #434637
    Jonathan
    Deltagare

    Nu saknar jag åtkomst till vår server, men av källkoden till ovanstående smileys att döma så beror detta fel på pagespeed-modulen i Nginx (en funktion som ser till att forumet/hemsidan laddar så snabbt som möjligt). Nuvarande webbmaster bör kunna lösa detta mha följande sida: https://www.modpagespeed.com/doc/filter-image-optimize

    Kul att se dig som moderator här nu @janne-hagnell! 🙂

    1 användare tackade författaren för det här inlägget.
Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng