Anmälan till internationella Saab-festivalen

Forum Klubbinformation IntSaab2016 Anmälan till internationella Saab-festivalen

 • Detta ämne har 4 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2016-05-19 12:29 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #397093
  greven
  Deltagare

  Tycks som jag missat slutdatum för att anmäla mig till träffen i Vadstena. Har jag tolkat det hela rätt, så var sista anmälningsdatum den 31 mars. Jag har ju bokat hotellrum för flera månader sedan, men har tydligen glömt det viktigaste – anmäla mig till själva träffen. Det kan ju vara trevligt att åka 2-takt till Vadstena i alla fall, men det blir ju lite konstigt om man inte ens kommer in på festivalområdet. Fan, att man har blivit så glömsk. Går det att fixa detta på något sätt ?

  #397186
  Karl Ask
  Moderator

  Hej!

  Det finns ett antal biljetter kvar. Så skynda att maila till info@intsaab2016.com hur många biljetter du vill ha så löser vi det.

  MVH karl

  #397228
  greven
  Deltagare

  Hej och tack för svaret !
  Jag har dock bestämt mig för att avstå från själva festivalen, efter noggrant övervägande. Kommer att åka till Vadstena som vanlig turist, men avstå från själva kvällsbegivenheterna och avstår också från att köra in bilen på festivalområdet.

  #397293
  Karl Ask
  Moderator

  Hej!

  Det är inte en festival, det skiljer från en INTträff.

  Men söndagen kommer bland annat vara öppen för alla som vill komma och ställa ut sin Saab. Så du är välkommen in på området.

  MVH Karl

  #397323
  greven
  Deltagare

  tack för klargörandet

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng