APC System Tester – Om man har lite tid över

Forum Modellspecifika forum OG900 APC System Tester – Om man har lite tid över

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-04-17 20:09.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25257

  henrikg
  Deltagare

  Hej!

  Lånade en APC System Tester av en kompis:

  Ganska smidig liten sak om man vill felsöka APC-systemet (komponenter/ledningsnät), men lite osmidigt att man har APC-boxen kvar i motorrummet.

  Om man har lite tid över… (och en APC-box att slakta + ledningsnät) så kan man bygga en egen väldigt enkel 🙂 Jag gjorde istället så att man har boxen inne i kupéen så man kan tuna in pottarna under körning 🙂 Eftersom det bara är en förlängning av alla kablar som fanns i ledningsnätet i från början + plus några extra som nämnts på STCS och kanske även i verkstadshandboken så är det inte svårt att bygga, tar bara tid. Var lite rädd att det skulle bli problem med knacksensorns skärmningen, men det verkar fungera (har den i nya kablaget också givetvis). Man kan ju justera in och sen testa utan förlängning. För PWM-signalen hade jag inte någon flashig analog-mätare men det kan man ju mäta med multimeter modell bättre alt. en ISAT så jag drog ut anslutningar för det. Har bara dratt in det viktigaste just nu, resten kommer när jag hinner.

  Om någon är intresserad kan jag skriva ner pinnarna, men annars är det verkstadshandboken som är bibeln 🙂

  Saab-scania klistermärke kan man köpa på blocket/tradera då och då 🙂

  Mvh
  Henrik

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng