Att ta med vid hämtning?

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Att ta med vid hämtning?

 • Detta ämne har 9 svar, 6 deltagare, och uppdaterades senast 2004-04-13 22:08 av .
Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10416
  tobias a
  Deltagare

  Hej, har nu en 65:a på gång! Har ni några tips på ”bra att ta med” saker när man skall hämta den och planerar att köra den hem?

  #73993
  enor
  Deltagare

  Ska du köra långt? En vanlig verktygslåda med lite tänger, skruvmejslar och fasta nycklar räcker gott. Vill du vara riktigt ambitiös kan du ta med 3 stycken tändstift (NGK A7), en fläktrem, och lite gummislangar som kan tänkas passa till kylsystemet.

  #73994
  staffanv
  Deltagare

  + bränslepump, laddningsrelä, tändkablar, fördelardosa, rotor…

  #73995
  William
  Deltagare

  ..och tejp måste man ha!

  #73996
  tobias a
  Deltagare

  Tjoho! Massa tips Nä, det är inte så långt, kanske 20 mil.. Jag har en ordentlig verktyglåda, följebil. Tror jag har en hyffsat föredelar lock från en 62:a som kanske passar?! Om det blir av så hade jag ändå tänkt att köpa på mig en del från klubbens reservdelslager.. Byta rotor, brytarkontakt, fördelarlock.. Hmm, vet ni hur det är med termostat?? Går det att få tag på ute i handeln??

  #73997
  bjorn dahl
  Deltagare

  Låter precis som när jag köpte min -64 i början av året i Sälen.själv bor jag i Göteborg 52 mil blev det.Gick jättebra!.Nu väntar jag på min andra -64 som jag fick på köpet ska komma kväll med lastbil.Jag ska sortera upp mina reservdelar och se om jag kan förmedla lite saker.En splitter ny sökarlampa har jag dock att undvara.Den vill jag inte montera.
  Björn

  #73998
  enor
  Deltagare

  Termostater till långnos är inget problem. Till min 65:a använde jag en till Opel Kadett, den hade rätt gradtal och passade fint efter en mindre modifikation.

  #73999
  tobias a
  Deltagare

  Enor!! Har du inga bilder på din 65:a? Som du kan maila mig så jag kan få lite inspiration? tobias.andreen@comhem.se 5MB limit

  #74000
  enor
  Deltagare

  Min fd 65:a bor numera i holland… men visst, jag skickar en liten bild på den 🙂 Enjoy!

  #74001
  petter
  Deltagare

  Är den besiktigad och körklar annars? Gör som jag, hade sexton mil: Kör bort till närmaste mack, kolla luften i däcken, ta bort lindan runt ratten och i med frihjulet (jag köpte tantkörd V4, på en tvåtaktare är ju frihjulet förhoppningsvis i). Kör hem.

  Mvh Petter

  PS. Ja just, jag hade med ett batteri också, att sätta i. DS.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng