AWR-träffen! Alfta, Lör 2,a juli -2011 (intressekoll)

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter AWR-träffen! Alfta, Lör 2,a juli -2011 (intressekoll)

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-06-14 09:52.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25340

  kongo
  Deltagare

  Hej.

  Nu är det dags för en ny AWR-träff i Alfta.

  Datumet vi planerar att ha träffen är alltså lördagen den andra juli, 2011 (2011-07-02).

  Vi tänkte i surra och titta på lite bilar, fika och i största allmänhet ha en trevlig dag.
  Men den här gången tänkte vi också ha en ”fråge-rally” tävlig som går ut på att vi med hjälp av startkort och road-book navigerar runt i området och svarar på lite frågor som en tipsrunda men att man också får möjlighet att prova på lite roliga saker på några förutbestämda stationer. =)

  Tävligen/Träffen startar hos AWR vid 10:00 tiden och avslutas vid Kockens i Alfta (gissningsvis runt kl 15:00 beroende på hur mycket folk vi blir).

  Vi ber att få återkomma med när och var vi kan köra uppsamlingsplatser efter vägen innan vi åker upp till Alfta, men troligen kör vi precis som förra gången en uppsamling i Söderhamn och en i Bollnäs innan vi drar oss upp mot AWR. (Vill ni ordna egna uppsamlingar/konvojer till någon av dessa uppsamlingsplatser eller att ni åker direkt till AWR går det naturligtvis också bra).

  På grund av att några av stationerna kostar en del att sätta upp så behöver vi ta en anmälningsavgift på 50:-/person men jag tror ni kommer att tycka att det är lite småroliga stationer så att det är väl värt. Man behöver inte förboka eller betala i förväg utan betalas på plats när/om ni dyker upp. Däremot uppskattas det väldigt om ni kan skriva en rad här om ni tänker dyka upp och hur många ni blir, så att vi får ett hum om hur många vi blir totalt så att vi ska kunna anpassa stationerna. Så skriv gärna en rad i den här tråden om ni tänker dyka upp.

  Vi tänker naturligtvis dela ut en del priser för olika kategorier av vinnare eller helt enkelt de som vi tycker har gjort sig förtjänt av ett pris.

  Hoppas på god uppslutning då AWR-träffen senast var en trevlig tillställning.

  Övrig information om ämnet:

  http://www.awr.nu

  http://www.bornfromjets.se

  http://forum.saabturboclub.com/viewtopic.php?f=15&t=307165

  http://www.hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?vad=anders+weglin+racing&var=alfta&Vkiid=y%2bRwcrsqJjeXpuMHAihovw%253d%253d&Vkid=1819000&isAlternateNumberResult=False

  Och har ni några frågor så är det bara att fråga på här. =)

  Väl mött!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng