Bagageluckans lås strular…

Forum Modellspecifika forum OG900 Bagageluckans lås strular…

 • Detta ämne har 3 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2013-02-20 09:07 av .
Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #26126
  eucalyptus
  Deltagare

  Hej! Nu är det så att låset till bagageluckan pajade på min kära t8 special.. Så jag öppnade upp för att kolla vad som hade hänt. Visade sig att jag inte förstod så mkt.. Så jag tog en bild med hopp om att någon här vet hur det ska se ut :teeth problemet är att ”låspinnen” inte följer med upp när man trycker upp handtaget utifrån. Har vänt och vridit på det men förstår inte hur det ska sitta…
  Tack för hjälpen på förhand! :smile

  #194810
  reino
  Deltagare

  Tycker det ser ut att sitta lite snett. Den vita glidklacken till höger på bild ska ju lägga sej i mitten på plastbiten i mitten när luckan är olåst. Dvs, så den lyfter upp hela pinnen till låskistan. Prova att låsa och låsa upp igen med luckan öppen för att se om det lägger sej rätt.

  #194826
  anderslindh
  Deltagare


  Låst och handtag uppe – den vita klacken greppar inte under öppningspinnen..


  Olåst och hantag uppe – den vita klacken har greppat och lyft upp öppningspinnen..

  På din bild tycker jag det ser ut som att du inte kan låsa upp ordentligt (få den vita klacken under öppningspinnen) för att den övre plastbiten på öppningspinnen kanske sitter för långt ner eller något. Försök låsa och låsa upp medan du kikar på mekanismen så kan du nog se hur du ska göra 🙂

  #194832
  michelle
  Deltagare

  Det verkar ju sitta dubbla plasthattar på ”låspinnen” av nån anledning. Om du tar bort den undre ”hatten” så kommer nog klacken att greppa bättre, så som det ser ut på Anders undre bild.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng