Bensinpumpen?

Forum Modellspecifika forum 90/99 Bensinpumpen?

Detta ämne innehåller 4 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-05-14 18:58.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12613

  jocke e
  Deltagare

  99:an startar inte. Startmotorn går runt men det händer inget mer. Jag lossade på slangen från bensinpumpen och körde runt men det kom ingen bensin. Det ska det väl göra om pumpen fungerar? (OBS. Novisen vid spisen. ) Kanske är täppt i bränsleledningen? Meckigt att byta pumpen på en tvåförgasarmotor?

  MVH Jocke

  #86790

  stefan
  Deltagare

  Du kan prova att suga lite lätt i slangen som går till förgasaren. Kommer det bensin då så kan pumpen komma igång. Har de stått torra länge kan de dumma sig i början innan de är fyllda med bensin.
  / Stefan

  #86791

  anders dahl
  Deltagare

  Nej, det är inte svårt att byta pumpen.

  #86792

  jocke e
  Deltagare

  Jag försökte suga lite (med munnen… jäkla vad äckligt med bensinångor!) Som sagt, novisen. Fick ett tips att blåsa lite med luft i slangen mot tanken om det sitter nå´t skit i vägen. Men alla tips är välkomna.

  #86793

  Bengt Åkesson
  Deltagare

  Ett litet tips.
  1. Kolla att du har soppa fram till pumpen från tanken.
  2. Anslut ett litet kärl med bensin direkt till bränsleslangen till förgasaren och placera detta så att soppan kan rinna till förgasaren. Det behövs inga mängder. Prova att starta. TÄNK DOCK PÅ BRANDRISKEN när du fipplar med bränsleslangar och annat! Pumpen KAN ju få för sig att börja pumpa och har du då tagit loss slangen till förgasaren så……..
  3. Om du har soppa fram till pumpen och bilen startar med soppa direkt till förgasaren så kan du nog koncentrera dig på att fortsätta felsöka på pumpen.

  /B

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng