Bilder från Saab Skånias marknad 28 maj

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Bilder från Saab Skånias marknad 28 maj

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2005-05-28 20:25.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12681

  Bengt Åkesson
  Deltagare

  [image]http://www.akesson-motorsport.se/pics/sax05/TN_sax05_17.jpg[/image] [image]http://www.akesson-motorsport.se/pics/sax05/TN_sax05_19.jpg[/image] [image]http://www.akesson-motorsport.se/pics/sax05/TN_sax05_22.jpg[/image]

  Dags att plåga alla med bilder igen!

  I ett strålande väder genomfördes Saab Skånias marknad hos Krister i Saxtorp.

  En hel del knallar var på plats och grillen var igång så det fanns både lekamlig spis och grejor till diverse bilar. Ulf S tog emot anmälningar om medlemsskap i Saabklubben och Krister gick omkring och pratade tvåtaktsracing mm.

  Våra danska vänner hade som vanligt tagit sig över sundet och det var faktiskt en hel del nya ansikten bland besökarna. Alltid trevligt med nya intresserade!

  Här hittar du bilderna!

  /B

  #87024

  brandchefen
  Deltagare

  Ja med bredband och allting går det fort. Tack än en gång Bengt för ditt snabba agerande, men håll i kameran. Jag blev nästan skrämd när du sa att du tappat den i golvet. Tack alla ni som ställde upp , som köpte , som sållde och tack du där uppe för det fina vädret. Har jag glömt någon ????
  Själv köpte jag inte så mycket men vad gör det. Roligt att träffa likasinnade, prata med gamla och nya människor och se på läckra bilar i olika skick och av olika modeller.
  Själv körde jag till Svalöv efteråt till Lions loppmarknad och helt spontant köpte jag en tramporgel , fungerande, för 100:- . Jag får väl dra nån´ pastoral vid nästa Saab-Skånia årsmöte eller liknande.
  Ulf

  #87025

  Tack för det Ulf! Som Lionsmedlem, sedan många år tillbaka glädjer jag mig. Mitt ”upprop” via Saabklubben till flodvågens offer resulterade ju också till en behövlig slant.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng