Blinkers

Forum Modellspecifika forum OG900 Blinkers

Detta ämne innehåller 12 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-07-15 17:22.

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #25422

    longjohn61
    Deltagare

    Inga blinkers relä klickar och säkringar är hela,båda vanliga och varnings blinkers ❓
    Är det relä i alla fall ❓

    Mvh Nisse

    #184024

    plankan
    Deltagare

    @longjohn61 wrote:

    Inga blinkers relä klickar och säkringar är hela,båda vanliga och varnings blinkers ❓
    Är det relä i alla fall ❓

    Mvh Nisse

    Lyser det inte inne i instrumenthuset heller ?

    #183984

    longjohn61
    Deltagare

    Nix 😕

    Mvh Nisse

    #183985

    plankan
    Deltagare

    @longjohn61 wrote:

    Nix 😕

    Mvh Nisse

    Om det inte heller finns något typ av larm som kan störa –
    så skulle jag nog testa ”hazard” (röd 3-kant) knappen först

    Annars lutar det åt relä’et tycker jag 🙄

    #184615

    longjohn61
    Deltagare

    Nej larm finns det inte det är en 84ans gl detta gäller,ska prova att byta hazard knappen och relä 😉

    Mvh Nisse

    #183965

    reino
    Deltagare

    Jag skulle kolla om det finns ström fram till reläet när man försöker blinka. Finns inte det så går man uppåt i kedjan och kollar ström till blinkersspaken. Testa att direktdriva relät och se om det funkar då.

    Lider med dej. Elfel är aldrig kul.

    #183945

    longjohn61
    Deltagare

    Ström har jag där eftersom relät klickar men det lyser inte 😕

    Mvh Nisse

    #183843

    reino
    Deltagare

    har du ström för själva matningen till lamporna då?

    #183792

    longjohn61
    Deltagare

    Japp 😕

    Mvh Nisse

    #183785

    plankan
    Deltagare

    OG 900’s el-system är egentligen rätt så skottsäkert –
    så har man bara försäkrat sig om att det är bra jordning på kylarbalken,så brukar det vara rätt så enkla ”fel”.

    Jag sattsar nu ändå på att det är ant hazard kontakten eller blinkers relä’et 😛

    Fungerar helljuse funktionen som den skall till 100% –
    så felet inte ligge där 😉

    #183437

    reino
    Deltagare

    Jag skulle tagit fram multimeter och köra ohm med pip och mäta mellan relä-säkring, säkring-lampa samt lampa-jord. Då borde man kunna hitta felet. 😛

    #183329

    longjohn61
    Deltagare

    Då var det fixad visade sig att det var fel på blinkers spaken 😉

    Mvh Nisse

    #183296

    plankan
    Deltagare

    @longjohn61 wrote:

    Då var det fixad visade sig att det var fel på blinkers spaken 😉

    Mvh Nisse

    Ja vad var det jag skrev sist :mrgreen:

Visar 13 inlägg - 1 till 13 (av 13 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng