Bortskänkes: Plåtpussel 96-72 avställd med papper

Forum Sälj/Köp Bilar, säljes Bortskänkes: Plåtpussel 96-72 avställd med papper

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2016-04-17 11:20 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #395797

  Börjar bli väl mycket saabformade plåtbitar på min gård. Troligen får jag aldrig nytta av den mossgröna 72:an som kom hem i form av en sönderrostad reservdelsbil. Kvarlevorna är nu styckade i ett bärbart plåtpussel vars ”väsentliga delar” finns väl bevarade. Vill någon ha en avställd 96: från 1972 med klara papper är det bara att säga till hur mycket plåt man vill ha på köpet. 😉 Hämta i Vallentuna eller så skickar jag via post/bud/Bussgods, gratis utöver fraktkostnaden.

  OBS – Det är alltså INTE en komplett bil, och inte heller något reservdelslager det handlar om. Allt jag erbjuder är delar av en kaross med en registrerad fordonsidentitet som den händige kanske kan lappa ihop med bitar från en annan kaross. Synd att bara skrota tänker jag, men har inte lust att betala reghållningsavgifterna för skrotet.

  • Detta ämne redigerades för 3 år, 10 månader sedan av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng