bremser skjevt

Forum Modellspecifika forum 90/99 bremser skjevt

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-04-26 22:04.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14131

  anonymous
  Deltagare

  har just bytta alle calipere fra 99a som bremset perfekt.
  bilen min bremser nå skjevt,,,

  har ikke byttet mastercylinder, kan det være dette ?

  at feks krets 1 eller 2 er dårlig ?

  #94395

  gammsaaben
  Deltagare

  Jag skulle tro att du fått bromsolja på något belägg eller att du har luft kvar någonstans. När du luftar så ser du om du har bra tryck till alla ok också.

  Bytte du även bromsslangarna när du bytte ok? Ibland när dom är slitna så kan dom ”flexa” så att du tappar tryck i slangen. Om bara en slang flexar så tappar du tryck vid just det oket och bilen drar snett.

  Jag tror inte att det är huvudcylindern om bilen bromsar snett. Men en renoveringssats kostar inte mycket så det kan vara värt besväret ändå.

  En gång hade jag ett fel på min 95:a, som höll på att göra mig vansinnig. Hur mycket jag än pumpade fick jag inte bort luften ur oket vänster fram och jag hittade ingen läcka. Till slut upptäckte jag att passagen mellan de två kamrarna i bromsvätskebehållaren var igensatt. Det kom helt enkelt ingen ny bromsvätska till ena kretsen…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng