Bromsbehållare

Forum Modellspecifika forum 90/99 Bromsbehållare

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-08-23 19:21.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #22674

    fredrik.a.
    Deltagare

    Har en liten fundering om bromsbehållaren i en kompis 99a. Var så att vi bytte huvudbromscylinder på den för några månader sedan, hade suttit i en 900a om komm från skroten komplett med behållare, vi satte dit det och bromsarna funkade klockrent, men så nu började kopplingen ta allt sämre så vi luftade och provade med en anan slavcyllinder löst men det gick inte att få den till att röra på sig. Men till sist så visade det sig att det inte komm någon vätska ner till huvudkopplingscyllindern över huvud taget och då upptäckte jag att det inte fanns någon öppning i röret på behållaren där slangen satt. Så effter att ha klippt upp röret och lufftat så funkade kopplingen bättre än på länge. Men min undran är ju varför det inte var någon öppning på behållaren, kan det va så när dom är nya kanske? Kanske var det samma problem med bilen det satt i? Någon som vet, :crazy: kan ju va skoj att veta!!

    #161589

    ingemargavle
    Deltagare

    Kanske hade donatorbilen Automatlåda vilket gör att utag för koppling inte behövs.

    #161592

    fredrik.a.
    Deltagare

    aha, ja där har vi det då, mysteriet är löst!! 🙂 konstigt att kopplingen funka så länge som den gjorde!!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng