Bromsretur

Forum Modellspecifika forum 90/99 Bromsretur

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2019-10-01 16:17 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #461699
  JohanE
  Deltagare

  Bromspedalen på min 99-84 vill inte gå tillbaka helt efter bromsning, om den petas tillbaka manuellt den sista biten släpper bromsarna helt och bilen rullar utan motstånd. Jag har smort allt som rör sig och alla delar ser oskadade och friska ut men det är något som ”gnirkar” när jag för tillbaka pedalen manuellt den sista biten. Tips ?
  / Johan

  #461879
  saabgunnar
  Deltagare

  Hej Förutom bromsoljetrycket så är det en rätt kraftig fjäder i huvudbromscylindern som returnerar pedalen Det händer att den fjädern går av Detsamma finns i huvudcylindern till kopplingen och där har det hänt mig några gånger

  #463607
  JohanE
  Deltagare

  Tack för svaret, jag har nu bytt huvudcylinder men problemet kvarstår. Kan det vara servots ”axel” eller ventil som kärvar ? när jag för tillbaka pedalen manuellt ligger bromsarna inte an längre.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng