Bromsrör

Forum Modellspecifika forum OG900 Bromsrör

 • Detta ämne har 4 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2013-02-14 17:35 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6967
  saabgunnar
  Deltagare

  Hej! jag är på jakt efter de där korta bromsrören som sitter på främre bromsoken på 99/90 75-87 och 900 79-87, bägge sidorna. Hittar ingen som säljer sådana. Är det någon som har sådana fräscha till salu eller vet någon som säljer?

  Tack på förhand!/Gunnar

  #52253
  saabaero
  Deltagare

  Mekonomen kan tillverka rör som du bockar själv

  #52255
  phermansson
  Deltagare

  Mekonomen har riktigt bra service på bromsrör. Köpte ett rör som visade sig inte passa, deras beskrivning av var det passade var otydligt. Åkte in på fredag eftermiddag med det rör jag köpt och mitt gamla för att byta. De skulle då försöka göra ett rör till mig, men hade inte rätt nippel hemma. Den skulle de dock fixa hem omedelbart, och på lördag förmiddag kunde jag gå in och hämta det nytillverkade röret med rätt nipplar. Behövde heller inte betala något extra för denna extremt snabba service.

  #50396
  saabgunnar
  Deltagare

  tack för dom tipsen! /Gunnar

  #52312
  stefan
  Deltagare

  fast vilken bilverkstad som helst med lite kundservice torde väl kunna göra ett par bromsrör…………..det är ju liksom vardagsmat för de flesta.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng