[b]Svenska Saabklubbens Reservdelsmarknad den 23 maj flyttas.[/b]

Forum Klubbinformation Saabklubbens reservdelsförsäljning [b]Svenska Saabklubbens Reservdelsmarknad den 23 maj flyttas.[/b]

 • Detta ämne är tomt.
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #468615
  Jan Karlsson
  Deltagare

  Den planerade, årligt återkommande reservdelsmarknaden i Skattkärr, som i år skulle hållits lördagen den 23 maj, kommer att flyttas till ett senare datum.
  Detta beror på den osäkerhet som för närvarande råder kring Covid 19 och det dit hörande beslutet om att sammankomster med mer än 50 personer för närvarande inte är tillåtet.
  Vi siktar på att kunna genomföra marknaden så snart restriktionerna släpps för möten och sammankomster och återkommer med nytt datum, så snart vi har information om våra möjligheter att genomföra marknaden.

  Självklart kan du fortsätta handla reservdelar som vanligt från vår reservdelsverksamhet i Skattkärr. Vi uppskattar om du i så fall gör din beställning via telefon eller webshop.

  Vänliga hälsningar: Svenska Saabklubbens reservdelsverksamhet.

  1 användare tackade författaren för det här inlägget.
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng