Demontera bakskärmar? Rost upptill i bakre hjulhus

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Demontera bakskärmar? Rost upptill i bakre hjulhus

Detta ämne innehåller 0 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2015-07-28 17:11.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #377334

  John Ahlberg
  Deltagare

  Spökplumpen är inte bara rejält kexig, han har också stora hål i överkant på bakre hjulhusen. Måste göra något åt detta innan ungarna börjar klaga över regnvattnet som forsar fritt bakom ryggstödet ner innaför sidoklädseln i baksätet…

  Jag älskar fulfix och det passar bra för Spökplumpen men jag kommer inte på något sätt att fixa detta utan att plocka av bakskärmarna. Skruvarna brukar sitta ”innihelvetejävligt” så jag tar gärna emot tips från andra som brottats med detta. Skärmarna är kexiga de också, så jag kan tänka mig att skära bort dem med vinkelslipen. Skärmarna på reservdelsbilen kräver förstås en snällare demonteringsmetod.

  Brukar det gå bra att borra bort skallarna på de skruvar som vägrar släppa eller är bromstrumma, ljuddämpare och en massa annat junk i vägen?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng