Efter test av Soneten sökes 3 hjulbultar

Forum Modellspecifika forum Sonett Efter test av Soneten sökes 3 hjulbultar

 • Detta ämne har 4 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2008-06-10 07:48 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #18056
  DanS
  Deltagare

  Testade Sonetten idag efter att tillbringat en vecka i garaget och monterat duppelportsinsug en massa mulle meck med att anpassa det till en weber 38-38 som öppnade båda portarna samtidigt. Bilen gick som fan efter 3500varv. Passade också på att montera Ronalfälgarna, drar iväg och efter 1km tappar jag vänster fram hjul samma som hände Rasmussen jag drog ändå till hjulbultarna precis innan jag körde, konstigt. tur i oturen så satt den kvar på en hjulbult och jag hittade en på vägen, fan vad det skumpade inga skador på Sonetten men jag SÖKER NU TRE hjulbultar till Ronalfälgen kan byta med fotbollsfälgsbult eller betala för dem. Tänker också sälja förgasaren för det blev lite för bra utan andra åtgärde i motorn
  DanS 0702444825

  #122609
  DanS
  Deltagare

  Så här såg fälgen ut efter incidenten. Klarade sig som tur var. 😮

  #122613
  jan.n
  Deltagare

  Noggrann rengöring av kontaktytorna mellan fälg och nav är en god del i att hjulen inte lossnar. Målarfärg är också obra. Bultarna du tappat på vägen kan du ersätta med nya från sonettklubben som även säljer till SSR-medlemmar.

  #122616
  DanS
  Deltagare

  Ja det var väl det som hände nymålade fälgar tänkte inte på att skrapa av färgen vid navet. Hände Mickael Rasmusson också, bultarna vet jag att sonettklubben har men trodde kanske det fanns nån närmre så man kunde fått det NU.
  mvh
  DanS

  #122692
  DanS
  Deltagare

  Nu är det löst: gjorde som Jan Nilsson i Bjärnum ville, beställde bultarna hos Peja Sonettklubbens reservdelsman, fick dem snabbt som bara den :thanks:. Tack för det Per. Så nu återstår bara lite mulle mek :jobbar: för att sätta dit allt som är borttagit inför uppfräcshningen av Sonetten.
  On the road again. :thumbup:
  mvh
  DanS

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng