Färgkod

Forum Modellspecifika forum OG900 Färgkod

Detta ämne innehåller 4 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-11-21 09:47.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15128

  henric
  Deltagare

  Jag kan ingenting om Saab 900 så nu behöver jag hjälp. Försker hitta en bra kulör till min 93b från 1959. Då hette färgen y2. Nu hör det till saken att jag i stort sätt dagligen ser en 900 med en färg som är väldigt lik min brunbeiga. Föstår nån vad jag menar och i så fall, har nån nån gissning.
  Tack på förhand

  Henric Tungström

  #100177

  lsoderlund
  Deltagare

  Detta kanske är ett sk. long shoot. Men kan du inte ta regnummret på den saaben du ser, ringa till ägaren och fråga snällt om han kan kolla vilken färgkod han har..

  Tror säkert att han kommer att vara hjälpsam..

  http://saab99tt.blogspot.se/

  Saab 99, Saab 900 och förhoppningsvis snart en TT

  #100179

  stefan
  Deltagare

  men är det inte bättre att hålla sig till originalkulören? De flesta borde väl kunna blanda efter koden du redan har på rätt kulör. Annars kan väl färgnissen i klubben hjälpa till kanske och det finns även mycket uppgifter på medlemssidorna om just färger och kulörer?

  #100181

  henric
  Deltagare

  Visst vore det bäst med orginalkulören. tyvärr så stämmer inte klubbens recept på min bil. Troligtvis för att man använt olika färgfabrikat på Saab vilka skiftar lite i nyans. Har dock varit hos en färgsnubbe idag som verkar kunna ta fram rätt kulör. Men det vore ändå roligt att veta färgkoden på 900:an, så jag får nog prata med ägaren.

  #100183

  lsoderlund
  Deltagare

  Kan tänka mig att originalkulören är det alla vill ha.. Kom att tänka på att Golfar från 80-talet har en väldigt snarlik färg som gamla 96:or… Man det kanske inte är aktuellt???

  http://saab99tt.blogspot.se/

  Saab 99, Saab 900 och förhoppningsvis snart en TT

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng