förgasare

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT förgasare

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-05-12 16:34.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14209

  anonymous
  Deltagare

  Hej! Skriver med anledning av mitt förgasarproblem. Jag har en 96-66 med treförgasare. Problemet är att jag får ingen tomgång, trots justering på tomgångsskruven samt på den mittersta skruven under förgasaren.Bränsle får jag fram,så pumpen kan det inte vara. Jag hade dock en treförgasare liggande, så jag monterade in den,när jag startade bilen med chock så tyckte jag att den gick bättre, men när jag tryckte foten på gaspedalen så märkte jag ett motstånd.När jag tittade efter vad det var för fel så upptäckte jag att fjädern har gått av på spjällaxeln,så det får bli att montera ur denna förgasare igen och byta spjällaxel från den gammla.Vill bara kolla om det finns någon med liknande problem som mitt.

  MVH Tommy.

  #94828

  stefan w
  Deltagare

  Jag skall försöka svara får vi se om det hjälper. Jag tappade tomgång och kraft i motorn. Det var flottörventilen på mittenförgasaren som satt igen.
  Blås isåfall rent alla förgasarna när du ändå håller på, det skadar aldrig. Kolla även att insugningsröret sitter fast, drar den tjuvluft kan det sluta illa annars.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng