Förvaringsfack 99

Forum Modellspecifika forum 90/99 Förvaringsfack 99

 • Detta ämne har 4 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2003-01-15 12:55 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9149
  anonymous
  Deltagare

  Instrumentbrädan på mitt renoveringsobjekt 3dörrars 99 CC -77 ser ut som skit. Förvaringsfacket ovanpå brädan har det smält fast diverse saker i, av någon anledning. Hur byter man detta?
  Handskfacket har också gått åt skogen. Hur byter man lättast luckan till det?
  Anledningen till att jag frågar är att jag är ganska färsk på 99, och verkstadshandboken är på landet (med bilen) och jag såg en mycket fin 99:a på skroten här som jag tänkte plocka det där ifrån.

  Tacksam för svar!

  MVH Daniel Tanner

  #67683
  Martin
  Deltagare

  Förvaringsfacket:
  Loss de tre (fyra?) skruvarna som håller fast den vänstra delen av instrumentbrädan. Skruvarna sitter i nederkanten vid utblåset och instrumentbrunnarna. Dra/lyft därefter den ”vadderade kåpan” bakåt uppåt. Den hakar fast i hållare som sitter ovanpå instrumenten.
  Nu är den vänstra stjärnskruven åtkomlig nedanför och till vänster om facket.
  Den högra är åtkomlig genom handskfacket, förutsatt att du tar bort det lilla halvgenomskinliga plastlocket inne i handskfacket.

  Luckan
  Luckan sitter fast med gångjärn samt en liten stålvajer som utgör stoppet. Gångjärnen är inga bekymmer. Stålvajern kan du behöva fixera med en skruv vid återmonteringen

  #67684
  anonymous
  Deltagare

  Tackar!

  #67685
  Martin
  Deltagare

  Ingen orsak.

  Tillägg: Dra ur knoppen för klockinställningen innan du tar bort kåpan över instrumenten. Annars är det risk för att du bryter av knoppen.

  #67686
  anonymous
  Deltagare

  Igår var jag på skroten och plockade lite fina grejer, bl.a. finfina dörrlister, förvaringsfacket, tempraturvreden, sidospeglar, instrultionsbok och annat som saknas eller är dåligt på min.
  Ska tänka på det där med klockpiggen när jag gör bytet på min. Gick inte av på den på skroten dock.

  MVH
  Daniel

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng