Fråga ang. bränslesystem 99LE

Forum Modellspecifika forum 90/99 Fråga ang. bränslesystem 99LE

 • Detta ämne har 2 svar, 2 deltagare, och uppdaterades senast 2013-02-14 12:41 av .
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6799
  reino
  Deltagare

  Då mitt inlägg på Facebook inte fick några svar så frågar jag här istället.

  Det jag undrar är om det finns nån som sitter på informationen om vilket bränslesystem som gamla 99LE hade? Det elektroniska systemet dvs. Har kommit över ett insug till en sån och undrar över möjligheten att använda andra spridare än dom orginal t.ex. Har ingen möjlighet att testa nåt i nuläget, men det vore kul att hitta bild på orginalspridarna så man kan jämföra dom med mordernare spridare från LH eller Lucas.

  Nu i efterhand så har jag dock hittat bilder, men mer information och testresultat med andra spridare är ju mycket intressant.

  //Mvh Seb

  #52292
  stefan
  Deltagare

  de har väl första generationen elektronisk insprutning från Bosch och det lär väl inte vara nå problem med att sätta dit andra spridare antar jag men troligtvis så lär du väl ta resten som hör till spridarna också………….

  Att sätta moderna spridare på det gamla systemet om det var så du tänkte ger nog inga vinster alls, däremot så finns det nog mycket att vinna på att adaptera dit ett helt system från nån modernare.
  Varför ens fundera på LH och Lucas när det finns Trionic?

  #52299
  reino
  Deltagare

  Ja det var ju självklart tal om att sätta dit ett helt sprut av modernare slag.

  LH och Lucas tänker jag på eftersom det inte är tal om nån turbobil och dessutom en 8v, så det blir lite krångel med DI kassett mm. Ett Lucas skulle vara bra för jag har en CU14 box som ska bytas i min 900S och då det som sagt inte är en turbobil så spelar det ingen roll om det är laddtrycksspärr eller inte. 😛 Men vi få se hur det blir.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng