Fredrik Ekendahl…

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Fredrik Ekendahl…

 • Detta ämne har 4 svar, 5 deltagare, och uppdaterades senast 2003-01-06 19:00 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9117
  roger
  Deltagare

  Kom ju på en sak, vi kör på isen nu på lördag också, 3,5km lång sling, 2 varv per gång med tidtagning, du är välkommen!!

  Tänkte att det är lika bra jag skriver det här så du inte tappar bort det..

  Mvh Roger

  #67478
  fredrik
  Deltagare

  Det är ju jävligt synd att man inte kan vara på 2 ställen samtidigt!!!!!!!

  /Fredrik

  #67479
  mats jonsson
  Deltagare

  Tja det finns möjlighet att åka på is lite varstans just nu. Även i Sörmland. Och i Nyköpingstrakten har omkringboende klagat vid ett par tillfällen varför polisen har begett sig till platsen. Man ska komma ihåg att man INTE får köra med avställda fordon och med fordon som har körförbud. Bilförsäkringen gäller EJ på isvägar som inte är godkända av Vägverket. Även om man har tillåtelse av markägaren att åka så kan andra i omgivningen klaga. Och det råder hastighetsbegränsning även på is. Ingen aning om det är 30/50/70/90 eller 110. Men Polisen kan dyka upp med laserpistolerna. Nu är det bara att gasa…

  #67480
  mikael jardstam
  Deltagare

  Ja, är det så att Polygripen kommer ner till mig när jag kör så får de lov att komma ikapp mig först . Det hörs faktiskt inte så mycket upp till land när det ligger snö på isen. Då kan det vara värre på kvällen när man har Marchallkanonerna tända och det lyser in i vardagsrummet hos folk. Tyvärr har det kommit ganska mycket snö på banan, men jag ska försöka vilseleda någon traktorägare att ploga upp en ny bana igen. Istjockleken var mellan 4-4,5 dm i förmiddags.

  #67481
  jureit
  Deltagare

  Med tanke på att vi 70 som allmän hastighetsgräns i vårt land så borde det även gälla på is. På en hyfsat kurvig bana så kan man ju t o m köra lagligt.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng