Gamla trådar öppnade för redigering

Forum / Klubbinformation / Styrelsen informerar / Hemsidan / Gamla trådar öppnade för redigering

Forum / Klubbinformation / Styrelsen informerar / Hemsidan / Gamla trådar öppnade för redigering

  • Författare
    Inlägg
    • september 27, 2011 at 08:59 #4128

      Jag har nu ändrat så att det går att ändra i gamla inlägg. Anledningen till detta är att många trådars bilder försvunnit då bilduppladdningstjänsten geting.se försvunnit. Detta ger därför en möjlighet att lägga upp bilderna direkt i forumet eller på någon annan uppladdningstjänst för de som önskar.
      Ändra inget annat än bilderna i era trådar! Det som skrivits och gjorts bör ses som en del av Saabklubbens historia, och historien ska ju inte förvanskas i onödan. Jag hoppas att ni respekterar detta, i annat fall stänger jag av redigeringsmöjligheten igen.

      Vad gäller framtiden så tittar vi på möjligheten att lägga upp fler/större bilder direkt i forumet. Det finns bland annat ett tillägg till forummjukvaran som gör att alla användare får tillgång till ett eget galleri med bilder där man kan ladda upp och sedan enkelt länka till sin projekttråd. Jag har dock inte hunnit testa detta särskilt mycket än och vi får se när det eventuellt kan införas.

        oktober 10, 2011 at 17:57 #33594

        Jag har nu öppnat upp så man kan bifoga 20 bilder per inlägg, så man kan använda forumets funktion för att bifoga bilder. För det verkar som geting mm. inte kommer tillbaka.

          oktober 31, 2011 at 21:11 #31641

          Möjligheten att redigera gamla trådar är nu stängd.

            oktober 31, 2011 at 21:44 #31631

            Ok. Tack för denna tiden..

          • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.