Glömt lösenord-funktionen (tillfälligt) ur funktion

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Glömt lösenord-funktionen (tillfälligt) ur funktion

Detta ämne innehåller 2 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2015-09-17 20:40.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #378467

  Jonathan
  Deltagare

  Funktionen på vår hemsida/forum för att få ett nytt lösenord till sitt konto (https://saabklubben.se/glomt-losenordet/), om man har glömt sitt tidigare lösenord, är just nu ur funktion. Det beror sannolikt på att vi nyligen uppdaterade vår plattform, WordPress, till en ny version (4.3) där lösenord hanteras lite annorlunda i kombination med den cachelösning som vi har för vår hemsida (cachelösningen gör att vår hemsida/forum är snabbt).

  Jag har rapporterat detta som en bugg/fel hos utvecklarna av vår cachelösning. De kommer att åtgärda det så snart som möjligt, men jag vet inte när så sker.

  Till dess att denna funktion fungerar igen så kan ni kontakta mig på webbmaster@saabklubben.se om ni behöver få ett nytt lösenord (om ni inte kommer in på ert konto). Då sätter jag ett tillfälligt lösenord, som ni sedan själva kan ändra via en länk som jag förser er med.

  När denna funktion åter fungerar så meddelar jag det här.

  #379693

  Jonathan
  Deltagare

  Efter felrapporteringen så har jag fått reda på att det inte är fel i vår cachelösning, utan i den lösning vi använder för vår (anpassade) inloggningssida. Jag har därför tillfälligt inaktiverat den. Ska försöka hitta en bättre/fungerande lösning där istället.

  Tills vidare kan man logga in här: https://saabklubben.se/wp-login.php

  #379706

  Jonathan
  Deltagare

  Så där då. Nu är inloggningen på vår hemsida och forum fixad. Det är även möjligt att återfå sitt lösenord nu (eller att sätta ett nytt lösenord), vilket då inte fungerade tidigare.

  Skillnaden här nu, det är att vi använder WordPress standardfunktion/sida för inloggningen. Dvs https://saabklubben.se/wp-login.php. Den är minimalt anpassad (med vår logotyp). Detta för att minimera risken för liknande fel här framöver.

  Jag har även uppdaterat alla länkar till inloggningssidan och lagt in ett litet inloggningsformulär i högermenyn på samtliga sidor (på hemsidan, inte i forumet). Förhoppningsvis att det även kan underlätta för er.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng