Huvudcylinder tvåkrets

Forum Modellspecifika forum Sonett Huvudcylinder tvåkrets

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-06-09 12:42.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14347

  stefan
  Deltagare

  Finns det någon därute som ligger och ruvar på en ny eller beg huvudcylinder av typen tvåkrets sonett eller tvåtakt? Det skall eller rättare sagt måste vara en senare typ då jag är ute efter kolvarnas dimensioner. Den senare typen som förmodligen bara fanns som reservdel har förbindelsetråden fastsatt med låsstift i båda ändar. Den tidigare varianten satt ju tråden nitad i inre kolven med misär som följd om det trilskades vid demontering.
  Jag hade en dylik cylinder med just denna kolvuppsättning men ”dum” som jag var så sålde jag hela kolven till en Saabägare i nöd, bra för han men jag trodde att dessa kolvar var vanligare än så för de jag har rivit isär är alla av den gamla typen. (även en del nya cyl)
  Jag lånar gärna eller köper, vilket som. Det som är intressant är isåfall den inre kolven med oskadad tråd. Bakre kromade kolven är lika på alla.
  Ämnar nytillverka hela kolven därav frågan.

  #95622

  stefan
  Deltagare

  ingen?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng