Huvudcylindern körd? (koppling)

Forum Modellspecifika forum OG900 Huvudcylindern körd? (koppling)

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2011-06-18 19:26.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25350

  snytbaggen
  Deltagare

  Min 1985 års 900 har haft krångel med kopplingen i uppåt ett år, och nu bestämde jag mig äntligen för att göra nåt åt det. Problemet har varit att jag inte kan ha den nedtryckt för länge, eftersom den börjat ta mycket långt ner då och ibland inte kopplat ur alls. Detta blir dock bättre med tiden och efter ett tag är den i stort sett normal igen, men kopplar jag ur något för länge blir den kass igen. Jag monterade bort huvudcylindern och plockade isär den och tvättade allt med T-röd. När jag kollar i cylindern ser det ut som ett korrosions-”band” ungefär där packningen suttit. Jag har försökt ta bilder på det men det är grymt svårt, hoppas att ni i alla fall får ett hum om hur det ser ut:

  Antar att den bara är att slänga, eller går det att fixa på något sätt? Bör jag köpa en ny cylinder eller kan en begagnad funka? Bör jag kolla slaven/bromsen också?

  #185375

  longjohn61
  Deltagare

  Hej cylindern ser nog ut att ha gjord sitt 😉 bytt den och sen kolla slaven också
  kolla även slangen mellan h och slav cyl 😉

  Mvh Nisse

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng