Information till medlemmar om INTSAAB2016

Forum Klubbinformation IntSaab2016 Information till medlemmar om INTSAAB2016

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2016-06-08 09:08 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #398292
  Karl Ask
  Moderator

  Information kring INTSAAB 2016

  intsaab-logo

  Som många redan vet är Svenska Saabklubben värd för att arrangera den turnerande Internationella Saabträffen detta år och för andra gången hamnar den i Sverige. Denna träff skiljer sig en hel del från Saabfestivalerna där programmet är öppet. På internationella träffen krävs anmälan då mycket av det praktiska måste förbokas och upphandlas långt innan träffen. Det kostar därför en slant att delta, men man får då ett specifikt program med mat, underhållning m.m. Detta kräver mycket mer planering och styrning från klubbens håll.

  Glädjande har vi kunnat utöka från 400 deltagare till närmare 600 stycken, men själva orten sätter också begränsningar i genomförandet, bl a boende. Det finns dock en del boende i angränsande orter som Motala, Skänninge mm. Det har varit en avvägning av antalet biljetter mot hur mycket boende det finns, men vi hoppas att vi har gjort en bra bedömning även om några personer kanske har fått vara lite flexibla i val av boende. Viktigast är ändå att vi får träffas under SAAB-gemensamma former.

  För er medlemmar som vill komma och besöka träffen för dagbesök och inte har en biljett kan ni se programmet nedan. Observera att information kan ändras så kontrollera http://intsaab2016.com för senaste informationen.

  Fredag

  Fredag kväll är det grillbuffé för deltagare med biljett och det kommer hända lite från scen med information och kulturinslag. Vi kommer släppa ett antal pubbiljetter på plats som kostar 100 kr styck för medlemmar att köpa. Mat och sittplatser är primärt dimensionerat efter deltagarna på träffen. Först till kvarn gäller, med det finns ett relativt bra antal pubiljetter att tillgå.

  Lördag

  Dagtid kommer det vara ett antal aktiviteter i Linköping och det som är öppet för medlemmar är besöket på Saab Arena där vi har en ”sambandscentral” för dagen. Vi kommer även besöka Flygvapenmuseet , där det är gratis entré för alla i mån av plats enligt museets egna ordinarie öppettider. Deltagare på internationella träffen med biljett kommer att ledsagas av funktionärer vid de olika stationerna. Av organisatoriska skäl utgår tyvärr bankörningen på Sviestad, men det finns en banaktivitet veckan innan på Emmaboda som Saabklubben är med och arrangerar. Se separat info. På kvällen kommer det vara middag med underhållning för deltagarna. Efter att middagen är klar kommer flertalet bord rensas bort och underhållningen med dans öppnar.

  Även här kommer det att finnas pubbiljetter att köpa för 100 kr (endast medlemmar i Svenska Saabklubben).

  Vi hoppas att många kommer och har trevligt med alla andra deltagare.

  Söndag

  Söndag är öppen utställning och marknad runt slottet för alla SAABar, den startar 09:30. Det kommer bli en unik plats att ha en träff på och det finns ett stort område för alla andra som vill komma och besöka eller ställa ut sin bil. Detta blir avslutningen av Internationella träffen och samtidigt firande av klubbens 40¬års jubileum. Det kommer för dagen att finnas ett unikt jubileumsklistermärke på plats och vi hoppas på stor uppslutning denna dag. Vi kommer ha en liten scen med ett firande på plats.

  Vill du sälja på marknaden på söndag och vara garanterad plats så maila Håkan Malmgren på @saabklubben.se”>ledamot@saabklubben.se för att boka en plats. Bifoga gärna kortfattad vad ni säljer så vi kan samla den infon innan. Säljkostnad kommer vara 150 kr per enhet/ruta, alltså exempelvis en bil med bord framför. Bil med släp och bord blir 2 enheter och alltså 300 kr. Hälften av intäkterna kommer gå till Järnvägsföreningen som är vår arrangerande partner. Har du endast några få delar i en baklucka så kommer det kunna säljas på utställningen, men vad som går under marknad respektive bakluckeförsäljning kommer avgöras i insläppet till marknaden.
  Respektera funktionärernas bedömning, tack.
  Insläpp för bokade säljare kommer ske 07:30 och övriga icke föranmälda kommer släppas in vid plats efter alla andra är insläppta. Möjlighet till uppställning för säljare kommer att finnas lördag 13/8 emellan 16:00-17:30. Observera att detta enbart gäller förbokade säljare och skall meddelas vid anmälan.
  Funktionärer kommer att finnas på plats vid järnvägsområdet och anvisa plats.
  Alla säljare skall medföra brandsläckare detta är inget krav om du enbart säljer några delar ifrån din baklucka på bilutställningen.

  All försäljning av mat och dryck förbehålles vår medarrangör järnvägsföreningen.

  Betalar gör ni kontant vid insläpp till marknaden.

  Marknaden öppnar kl 09:30 för alla besökare, samtidigt som träffen.

  Bilagor:
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng