Innertak

Forum Modellspecifika forum OG900 Innertak

 • Detta ämne har 4 svar, 4 deltagare, och uppdaterades senast 2012-12-16 15:59 av .
Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #26002
  big nyz
  Deltagare

  Hej!

  Är det samma innertak i 4d sedan som i 5d combicoupé? Tänkte att ifall det passar så kunde jag i lugn och ro i vinter klä om taket från min reservdelsbil (4d), och sedan smälla in det i min cc.

  Mvh,
  Mathias

  #193209
  turbocab
  Deltagare

  Nej, det är inte. Men skillnaderna är väl inte enorma. Det passar inte riktigt baktill. Det är inte ens samma till 3D och 5D CC! Olika bak vid C-stolpen. Tänk på att om årsmodellerna skiljer så får du mickla med lamporna också, i mitten på senare bilar, vid sidan vänster på tidigare bilar. Om du skall använda ditt 4D till en 5D hänger väl mest på hur noga det är, jag skulle säga att det går men blir som sagt inte 100% baktill – jag tror inte det är några skillnader framtill dock.

  #193216
  big nyz
  Deltagare

  Ok, tack för svar Turbocab!
  Kanske det blir smidigast då ändå att plocka ut originaltaket och köra utan en tid medan jag klär om…

  #193962
  turbo4ever
  Deltagare

  Funkar 5D på 3D?

  Kan man snyggt göra uttag för taklucka i innertak utan?

  #193963
  joh900
  Deltagare

  Innertaken för bilar utan taklucka passar skit i bilar med taklucka eftersom bilar med taklucka har en kassett skruvad på insidan taket. Eftersom den stjäl lite takhöjd så är innertakets gjutform helt annorlunda.

  Detta gäller ju om det är en orginallucka i plåt, rör det sig om en eftermonterad skyport eller nått liknande så lär det gå och ta upp hål.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng