Insändare

 • Detta ämne har 0 svar, 1 deltagare, och uppdaterades senast 2007-11-24 11:44 av .
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17081
  janneh
  Deltagare

  Med anledning av den senaste tidens debatt här på styrelseforumet vill jag bara påpeka att insändare och debattartiklar alltid är välkomna i Bakrutan också. Skicka till mig, PM eller @saabklubben.com”>red2@saabklubben.com
  För den typen av material gäller att om man angriper en namngiven person måste man själv stå med namn också. Den angripne ges utrymme för bemötande i tidningen. Anonyma insändare ska överhuvudtaget undvikas, men kan accepteras om de för en mer generell diskussion. Avgörandet ligger hos redaktionen. Oavsett gäller ALLTID att namn, adress, telefon och i förekommande fall mail ska bifogas insändaren även om den ska publiceras anonymt. Detta dels för att redaktionen alltid ska veta vem som står bakom en insändare, dels rent praktiskt om man vill diksutera eventuella ändringar mm.
  Välkomna!
  Janne

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng