Kallstartsproblem 900s

Forum Modellspecifika forum OG900 Kallstartsproblem 900s

Detta ämne innehåller 2 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av 2010-11-10 18:02.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #23043

    jan-e
    Deltagare

    Har problem med kallstarter på min 900s -90.Vid start så får jag ett varvtal på ca 2000rpm,vrider jag av och gör en omstart så får jag ett mer normalt varvtal på ca 1300rpm.Detta inträffar nästan vid varje kallstarttillfälle oberoende av utomhustemp. Vid varmstart så vandrar varvet lite i början innan det lägger sig på ca 900 rpm.Händer dock någon gång att varvet ”dyker” så motorn lägger av. Någon som har någon erfarenhet om detta och kanske något tips på åtgärd.

    #164373

    morsole
    Deltagare

    Första budet är tempgivaren i insuget, mellan 2’an och 3’ans cyl, svart på Lucas. Finns på Speedparts om du inte har nån kompis som har en likadan bil så du kan testa.
    Andra budet är tomgångsmotorn; demontera, låt evt ligga över natten i diesel, gamla sorten.

    Mvh Johannes

    Bor i Sjöbo, bra på gamla bromsar bl a!

    #164511

    jan-e
    Deltagare

    Kanon, skall testa detta omgående.Återkommer med rapport..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng