Klädselfärg på Cardinal röd V4a

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Klädselfärg på Cardinal röd V4a

Detta ämne innehåller 8 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2006-10-11 07:37.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14932

  john asplund
  Deltagare

  Jag har blivit totalt insnöad på cardinalröda V4or den senaste tiden och undrar om förgerna på inredningen i dom är samma som på en Cardinalröd 99a??, fast med V4 material.

  #99120

  saab-jonte
  Deltagare

  min cardinalröda v4 har mörkbrun galon på sidorna av stolarna och på dörrar och så vidare.. sen har den röda plysch/tyg på stolar och baksäte+rygg.

  #99121

  john asplund
  Deltagare

  Vilken skönhet, tycker personligen att dom stora blinkersglasen är pricken över i till den härliga färgen. I min dröm om en cardinalröd 78a så tänker jag åxå bakrutejalusi, bromsljus ”på pinne” i bakrutan. Och en knutson bandare..Varför? Vet inte riktigt, vill bara att det ska vara så

  #99122

  saab-jonte
  Deltagare

  otroligt men sant… har nästan allt utom bromsljusen på pinne… knutssonen är från mycket tidigt 80-tal och har faktist ett slusteg och 2 stycken 5″ element i hatthylan som extrautrustning.

  planen är att rostlaga och lacka upp den under nästa vinter. då besigtningen går ut den sista november 2007. och lagom till veteranbesigtningen måste jag se över skönheten med lite rostblemmor och en ordentlig rekond. sen får vi ser vart det slutar.

  #99123

  john asplund
  Deltagare

  Nu blir jag riktigt avundsjuk, känner suget att skaffa en egen blir starkare. Är mattorna matchade mot resten av inredningen?

  #99124

  saab-jonte
  Deltagare

  hur tänker du då? filtmattan är utav samma röda kulör som klädseln. dock i mycket solblekt skick och slitet på exponeringsytorna. (över ventilations kanalen till baksätet och utanför där gummimattorna täcker)

  #99125

  john asplund
  Deltagare

  Det var så jag menade. Har ju ingen erfarenhet av V4or, men börjar fundera på att skaffa en sån som bruksbil, nu när jag bor på ett ställe där man slipper vägsalt och inte behöver ha dåligt samvete för det.

  #99126

  saab-jonte
  Deltagare

  i någon annan tråd på forumet sas det att det fanns gott om v4:or norrut så då befinner du dig i rätt del av landet. lycka till.

  p.s. även om du bor i ett saltfritt område så bör du göra en ordentlig underredsbehandling på din blivande v4:a så det inte skadas i alla fall. salt är som bekant inte den enda orsaken till rost. en v4:a i dagens läge har gammal sliten underredsbehandling och den är sprick färdig. ett bra utfört jobb kommer göra gott. en bra investering bilen kommer få 6 års fin rostskyddsgaranti om du kontaktar dinitrol center. det svider kanske lite i plånboken men märks på din bil d.s

  #99127

  pelle s
  Deltagare
Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng