Konstigt fel

Forum Modellspecifika forum NG900/OG9-3 Konstigt fel

Detta ämne innehåller 2 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av 2015-10-02 08:01.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #380094

    Michael
    Deltagare

    Hej.

    Helt plötsligt så har jag ett fel som uppstår ibland. Plötsligt så lyser lampan för broms(inte handbromsen) och lampan för ABS. Samtidigt slutar hastighetsmätaren att fungera och trippmätaren stannar. Om jag stänger av motorn kan det vara normalt nästa gång jag startar, eller om jag plockar av ena polskon på batteriet en stund. Dock återkommer problemet efter ett tag. Är det någon som har någon ide om vad det kan vara?

    Tacksam för förståeliga tips. 🙂

    /Micke

    #380240

    stefan
    Deltagare

    det kan ju vara nån hastighetsgivare som ballar ur. Är det inte vänster bak som används till hastighetsmätaren? Vet ej säkert. En felkodsavläsning kan ju ge indikation på detta.
    Nästa troliga grej är ju glapp i instrumentet, det är ju nästan vanligare.

    #380311

    martin h
    Deltagare

    Skulle gissa på glapp i instrumentet. Prova att slå handen mot ovansidan av instrumentbrädan och se om det händer något nästa gång det inträffar.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng